Welcome to Risun био-технологии Inc!

Tel:+86-29-8610-0730
Продуктова категория
Свържете се с нас

Тел:+86-29-8610-0730

Факс:+86-29-8610-5620

E-mail: Sale@risunextract.com

Web: www.risunextract.com

Новини

Начало > Новини > Съдържание
Тученица екстракт поддържа кръвната захар контрол

тученица екстракт поддържа кръвната захар контрол


Ново клинично изследване потвърждава положителните ефекти от порт· асана екстракт от билката тученица (Portulaca oleracea L.) на нивата на кръвната захар при възрастни с диабет тип 2.

Двойно сляпо, плацебо контролирано клинично изпитване на ефикасността и безопасността на тученица екстракт при контролирането на нивата на кръвната захар е публикувана тази пролет в дневника на лекарствените храни от Wainstein et параграф 1. Клиничното изпитване е проектиран да направи оценка на ефикасността и безопасността на тученица екстракт в подобряване на глюкоза контрол, кръвното налягане и липиден профил при възрастни с тип 2 захарен диабет. Шестдесет и три теми получи 180 mg/ден или съвпадение плацебо за период или 12 седмици.

На глюкоза хомеостаза е оценена от измерване на нивата на Hb1Ac, дългосрочна маркер за контрол на кръвната глюкоза и които зависят от концентрация на глюкоза в кръвта и отразяват средните глюкоза нива над преди два-три месеца. Резултатите показват, че на Frutarom в тученица екстракт е ефективен и в подобряване на кръвната глюкоза контрол в тип 2 диабет пациенти, което се демонстрира от намаляване на HbA1c. След 12 седмици на лечение предмети опит значително намаление на HbA1c.

"По отношение на колебания статистика на диабет, представен от Световната здравна организация (СЗО) за световния ден на здравето, на Portusana в резултатите от проучването са много обещаващи," казва руди Simons доктор, продуктов мениджър за Frutarom здраве Бу. Доклада на СЗО разкрива драматично увеличение от 108 милиона възрастни случаи на диабет през 1980 г. (4.7 % от световното население) 422 милиона през 2014 (8.5 % от населението). Нездравословен начин на живот, както и небалансирано хранене и липса на упражнения, се считат за основните причини за това тревожно увеличение.

Portusana е растителен екстракт от общата растителна тученица, Portulaca oleracea, билка с дълги традиционната употреба като храна и лекарство в Средиземноморския регион. Учени от Frutarom извличат Portusana екстракт от най-високо качество тученица, концентриране на неговите активни съединения. "Ние контролираме качеството на Portusana по време на производствения процес, от суровия материал набавянето му, до крайния продукт," обяснява Симънс. "С помощта на нашата патентована технология EFLA® HyperPure по време на производствения процес, ние също така гарантират спазването на Portusana новия 2015/1933 ПЦАВ Регламент за максималното съдържание на ПАВ в храните добавки."

Резултатът от това проучване потвърждава предходни заключения на предишния, отворен приложение пробен демонстриране на Frutaromизпълнение билка екстракт за кратко - и дългосрочни подкрепа за контрол на кръвната захар, както е видно от кръвта глюкоза маркер HbA1c.

"С оглед на нарастващата загриженост за глобалното възхода на диабет, този последните публикуване поддържа констатациите, които на Frutarom в изпълнение билка екстракт се вписва перфектно в една здравословна диета за тези, които трябва да контролират и поддържат здрави глюкоза нива," Симонс подчертава. "Това изисква много малка доза-180 мг на ден- и има много мек вкус."